یو می هو تراپی ، طب سنتی ، طب سوزنی

سایت مرجع آشنایی با سیستم های درمانی یو می هو ، طب سنتی ایران ، طب سوزنی

یو می هو تراپی ، طب سنتی ، طب سوزنی

سایت مرجع آشنایی با سیستم های درمانی یو می هو ، طب سنتی ایران ، طب سوزنی

سه شنبه, ۲۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۲۵ ب.ظ

مبانی تئوریک « یو می هو تراپی »

در طول بیش از 20 سال فعالیت و کار عملی، می توان به جرأت گفت به سختی می توان فردی را یافت که دارای لگن خاصره ای طبیعی باشد ( یعنی دو نیمه لگن، قرینۀ کامل باشد ). انحراف و جابجایی لگن یکی از عوامل اصلی خمیدگی ( اسکلیوز ) ستون فقرات است. همین مشکل، باعث می شود ماهیچه ها و عضلات، گرفتار انقباضات شدید شده و گردش خون و سیستم لنفاتیک مختل شده و بالاخره مفاصل بدن دچار مشکلات عدیده ای شود.

انحراف لگن خاصره، عامل اصلی بروز درد در نقاط مختلف بدن بخصوص در ناحیۀ کمر و لگن است. همین عامل، همچنین باعث بروز بیماریها و اختلالات ارگانهای داخلی می شود.

با روش درمانی "یو می هو" می توان به اصلاح لگن خاصره، اصلاح ستون فقرات و مفاصل بدن پرداخت؛ انقباضات عضلانی را برطرف کرده و در نهایت، گردش خون و سیستم لنفاتیک را بهبود بخشید و از این طریق به درمان بیماریهای گوناگون ناشی از این اختلالات پرداخت و تغییرات پاتولوژیک بدن را به نحو مؤثری برطرف کرد.

روش درمانی اصلاح لگن خاصره و فشار و کشش عضلات که "یو می هو" نامیده می شود، با بهره گیری از امتیازات روش های درمان طبیعی ماساژ چینی، جا انداختن و اصلاح استخوانبندی و مفاصل بدن به کمک کشش اندام ها و فشاردرمانی ( شیاتزو )، روش یکپارچه و سیستماتیکی را ابداع کرده است که به آن ویژگی منحصر به فردی را داده است.

در نزد حیوانات وحشی که در محیط طبیعی خود زندگی می کنند ما شاهد این همه بیماریهای گوناگون و پیچیده ایی که انسان ها با آن روبرو هستند نیستیم. اما حیوانات وحشی که در قفس زندگی می کنند، گاه از دردهایی رنج می برند که در انسانها نیز یافت می شود. دلیل این بیماریهای مشابه، عدم تحرک کافی و روش تغذیۀ نامناسب است. به دنبال این شیوه زندگی است که واکنش های غیر طبیعی در اندام های حیوانات دربند را شاهد هستیم.

زندگی مدرن و پیچیدۀ امروز، انسانها را در شرایطی قرار داده است که فاقد تحرک و پویایی فیزیکی کافی و مناسب هستند. این عدم تحرک کافی، اندام ها و مفاصل را دچار اختلال کرده و عضلات را سست و تنبل می کند که خود عامل بسیاری از بیماریهاست. درد در ناحیۀ کمر و لگن و ضعف عضلات پا از اولین علائم این بیماریهاست.

چنانچه انسان در حالت کاملأ عمود ایستاده باشد، وزن بدن به طور مساوی روی هر دو پا می افتد. اما این امر زمانی امکان پذیر است که طول پاها برابربوده و عضلات آن از توانایی و قدرت یکسانی برخوردار باشند. اما اگر تغییرات پاتولوژیکی در یکی از پاها حادث شود، در آن صورت پای دیگر می بایست تحمل وزن بیشتری را بکند. اما پس از مدتی این پا دچار خستگی شده و بطور طبیعی بیشتر وزن بدن روی پای دیگر می افتد. این تغییرات مداوم، تأثیرات نامطلوبی بر ستون فقرات گذاشته و متعاقب آن ارگانهای داخلی بدن دچار اختلال می گردند.

در طول سالها مداوای بیماران، ما با عوارضی روبرو شده ایم که عمومأ نزد بیمارانی بوده است که دارای "جابجایی سمت راست لگن خاصره" بوده و دارای پای راست ضعیفتری نسبت به پای چپ بوده اند. از جملۀ این عوارض: لاغری، اسهال گاه به گاه، اختلالات در کبد و سیستم گوارش و در بیماران زن، ناراحتی های زنان و زایمان.

بیمارانی که دچار "جابجایی سمت چپ لگن خاصره" بوده اند دارای عوارضی همچون: چاقی، گرایش به سرماخوردگی، اغلب دچار یبوست، ناراحتی های قلبی و سیستم تنفسی بوده اند.


جهت مشاوره رایگان و ویزیت می توانید به درمانکده مرکز تحقیقاتی غذای سالم مراجعه فرمایید.

نشانی:تهران، خیابان انقلاب، تقاطع فلسطین جنوبی، پلاک 1102
تلفن:66464000 - 09129171968
دکتر کیائی - دکترای طب مکمل با گرایش طب چینی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۴/۲۹
دکتر کیائی

یو می هو تراپی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی