یو می هو تراپی ، طب سنتی ، طب سوزنی

سایت مرجع آشنایی با سیستم های درمانی یو می هو ، طب سنتی ایران ، طب سوزنی

یو می هو تراپی ، طب سنتی ، طب سوزنی

سایت مرجع آشنایی با سیستم های درمانی یو می هو ، طب سنتی ایران ، طب سوزنی

سه شنبه, ۲۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۲۷ ب.ظ

چرا "یو می هو تراپی" ؟

( متن سخنرانی استاد آذرهوشنگ در دومین کنفرانس پزشکی اسپرانتیست های اروپا – مجارستان 1997 )

 

در دنیای امروز، روش های درمانی گوناگونی برای درمان بیماریهای انسان وجود دارد. شاید بتوان به جرأت گفت که علم پزشکی با پیدایش انسان همراه بوده است. انسان بدون شک در طول حیات خود با بیماریهای گوناگونی دست به گریبان بوده است و برای رهایی از این مشکل به فکر پیدا کردن راه چاره ایی بوده است. لذا، همیشه با بروز بیماری، به این فکر افتاده است که چه کاری را چگونه انجام دهد تا از آن بیماری نجات پیدا کند. این تفکر و جستجوی راه چاره، آغازی بود بر پیدایی علم پزشکی و سپس تعمیق و تکامل آن.

هم اکنون به شکرانۀ وجود دانشمندان، پزشکان و محققین، و کار ارزشمند آنان، ما اطلاعات انبوهی دربارۀ بدن انسان، بیماریها و ریشۀ آن ها و بالاخره شیوه های درمان آنها بدست آورده ایم، اما هنوز سئوالات و ناتوانایی های بسیاری در این زمینه باقی مانده است.

همراه با زندگی مدرن، بیماریهای مدرنی نیز یافت شده اند که هنوز کار بسیاری را می طلبد تا بتوان بر آنها فائق آمد.

زندگی انسان از طبیعت آغاز شد، اما هر روز با پیشرفت علم و تمدن، انسان به ناگزیر از طبیعت بیشتر و بیشتر فاصله گرفت. همین امر، منجر به بروز بیماریهای جدیدی شده است که بشر تا قبل از آن، با آنها بیگانه بود.

پس از رنسانس، می توان گفت علم پزشکی به دو شاخه جغرافیایی طب غربی و شرقی تقسیم شد. در واقع از این زمان بود که طب غربی راه خود را از راه طب شرقی جدا کرد. طب در غرب همراه با تفکر نوین تجربه گرایی و دکارتیسم، نگاه مکانیکی را در این حوزه نیز تعمیم داد و به انسان هم، همجون یک ماشین نگریست و فراموش کرد که بدن انسان یکی از پیچیده ترین سیستمهای ارگانیک موجود در جهان است و این سیستم مرکب از اعضاء است نه اجزاء. در نتیجه اگر چه به یمن مطالعات و پژوهشهای گسترده و بررسیهای آزمایشگاهی توانست اطلاعات عمیقی درباره تک تک اعضاء بدن بدست آورد اما به سادگی فراموش کرد که بدن انسان، ماشین نیست و می بایست در علت یابی بیماریها و انتخاب راه های درمان به ارتباطات پیچیده و گسترده اعضاء با یکدیگر توجه داشت و تأثیر متقابل آنها را بر یکدیگر مد نظر قرار داد.

استفاده گسترده از داروهای شیمیایی و اعمال جراحی بر روی اندام های بیمار، اگر چه در درمان عضو بیمار می تواند بسیار مؤثر باشد، اما بدلیل همین بی توجهی به روابط علت و معلول و تأثیر متقابل، گاه نتایج جانبی بسیار زیانباری را برای سایر اعضای بدن به دنبال داشته است؛ یا گاه، حتی شاهد بازگشت همان بیماری در زمانی دیگر و با شدتی بیشتر بوده ایم.

بی جهت نیست که ما هر روز اخباری دربارۀ نتیجۀ معجزه آسای یک داروی جدید بر روی یک بیمار معین دریافت می کنیم و هنوز مدتی نگذشته، خبردار می شویم که به دلیل آثار جانبی زیانبار آن بر روی سایر اعضای بدن، دستور جمع آوری آن ها صادر شده است.

اما راه طب شرقی بکلی متفاوت بود. در واقع، طب شرقی به راه سنتی خود ادامه داد. طب شرقی اگر چه همچون طب غربی در کشف جزئیات بدن انسان و عملکرد آن ها سهم چندانی نداشته است، اما با توجه به نگاه کل نگر و سیستمی خود به انسان، بعنوان یک موجود کاملأ پیچیده، توانسته است به ارتباطات مابین اعضای گوناگون بدن و حتی نقاط مختلف آن پی ببرد. توجه به این ارتباطات و تأثیر متقابل آن ها بر یکدیگر، نه فقط به بخش فیزیک بدن، بلکه به ارتباط روان با فیزیک بدن نیز گسترش یافته است. طب ابن سینا در ایران، آیورودا در هند و طب سوزنی در چین، طب فشاری ( شیاتزو ) در ژاپن و انواع شیوه های ماساژ در کشورهای شرقی از جمله این نگاه بر بدن انسان بوده است.

این نوع نگاه و روش تفکر، پر واضح است که برای غربیان در ابتدا عجیب می آمد؛ به عنوان مثال، وقتی که طب سوزنی توسط یک پزشک فرانسوی، در قرن نوزدهم، به اروپا معرفی گردید، مقاومتهای بسیاری را برانگیخت. اما از آنجا که دیگر شیوۀ تفکر اسکولاستیکی عمر خود را بسر آورده بود، بالاخره در برخورد با نتایج عملی غیر قابل انکار خود، کم کم توانست جای خود را در اندیشۀ پزشکی غربی باز کند. همین امر در مورد یوگا، تی.ام، شیاتزو و غیره صادق بوده است. امروزه خوشبختانه رویکرد به راه های درمان طبیعی به خوبی جای خود را در میان مردم مغرب زمین باز کرده است و این روش های درمانی مورد استقبال آنان قرار گرفته است.

در میان این روش های درمانی، "یو می هو تراپی" که توسط دکتر سایونجی ماسایوکی بنیانگذاری شده است، یکی از جدیدترین روش های درمانی است که تاریخی 25 ساله دارد. اما با این وجود، به سرعت در جهان، جایگاهی ویژه برای خود یافته است. البته این بدان معنا نیست که "یو می هو" روشی است بسیار معروف؛ اما در مقایسه با تاریخ پزشکی جهان که چندین هزار سال قدمت دارد، می توان به جرأت گفت که گسترشی چسمگیر داشته است.

به اعتقاد اینجانب، راز آن را باید در قابلیت و توانایی درمان کم نظیر انواع بیماریها جستجو کرد، که در میان آن ها گاه بیماریهایی یافت می شود که بر اساس طب غربی، غیر قابل درمان تشخیص داده شده اند.

"یو می هو تراپی" بر این باور است که علت اصلی بسیاری از بیماریها را باید در ریشۀ آن، یعنی بهم خوردن تعادل و قرینگی بدن انسان، به ویژه در لگن خاصره جستجو کرد. این باور، بدان معنی است که در نزد فردی که دچار انحراف و جابه جایی لگن خاصره شده است، شاهد عدم برابری طول پاها خواهیم بود که این خود، تغییر مداوم مرکز ثقل بدن و انتقال وزن بر روی پاها، اتحراف در ستون فقرات ( اسکلیوز و کیفوز )، جابجایی و تغییرات اندک اندک ارگان های داخلی بدن، اختلالات در سیستم خودمختار، سیستم گردش خون، سیستم لنفاوی، سیستم گوارشی، سیستم تنفسی، انقباضات عضلانی، خشکی مفاصل و بیماریهای مفصلی، و بالاخره عدم تعادل در بیوانرژی و کاهش آن در بدن خواهیم بود. بنابراین بسادگی قابل درک است که این مشکلات و اختلالات، خود عامل بزرگ انواع بیماریهای گوناگون در بدن انسان است که به حوزۀ فیزیک بدن ختم نمی شود و به روح و روان آدمی نیز چنگ می اندازد و آن را نیز بیمار می کند.

"یو می هو تراپی"، با بهره گیری از امتیازات و نقاط قوت روش ها و تکنیک های گوناگون درمان شرقی، به ویژه بر مبنای روش های درمان چینی و ژاپنی، همچون ماساژ، طب فشاری، اصلاح مفاصل و استخوان بندی بدن ( مکتب پزشکی شائولین ) و ...، توانسته است روش درمانی نوین و کم نظیری را ارایه دهد. نتایج بدست آمده، آنچنان مورد توجه قرار گرفته است که به سرعت در پاره ای از کشورها، مراکز و کلینیکهای "یو می هو تراپی" افتتاح شده است و هر روز پذیرای بیماران بسیاری هستند. حتی دولت هایی چند نیز در اروپا، این روش را به رسمیت شناخته اند.

لازم بذکر است که به دلیل نوع نگاه علت و معلول و سیستماتیک به بدن، بیماران بسیاری که برای درمان یک بیماری مشخص، خود به درمانگران "یو می هو" مراجعه می کنند، پس از طی کردن طول درمان، در کمال تعجب اظهار می دارند که هم زمان، بیماریهای دیگر آنان نیز بهبود یافته است. دلیل این امر، همانا توجه به تمامی اندام های بدن و فعال کردن عملکرد آنها و رفع اختلالات موجود است و نه فقط توجه به عضو بیمار فرد مراجعه کننده.

بی دلیل نیست که "یو می هو"، تنها به عنوان طبی پیشگیر که در ارتقاء سطح سلامتی، نشاط و شادابی، افزایش انرژی حیاتی و قدرت خوددرمانی بدن می کوشد نیز از آن نام برده می شود.


جهت مشاوره رایگان و ویزیت می توانید به درمانکده مرکز تحقیقاتی غذای سالم مراجعه فرمایید.

نشانی:تهران، خیابان انقلاب، تقاطع فلسطین جنوبی، پلاک 1102
تلفن:66464000 - 09129171968
دکتر کیائی - دکترای طب مکمل با گرایش طب چینی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۴/۲۹
دکتر کیائی

یو می هو تراپی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی