ساطری پلو غذای محلی خراسان
️مزاج گرم
قوی ومفرح،افزایش دهنده ی حافظه،آرامش بخش ،ضدسردی
مواد لازم:
🍃برنج محلی: سه پیمانه
🍃زردک: ۵۰۰ گرم
🍃گوشت چرخکرده گوسفندی: ۲۰۰ گرم
🍃پیاز متوسط: یک عدد
🍃کشمش پلویی: یک پیمانه
🍃زعفران آبکرده: یک دوم پیمانه
🍃روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را که از قبل خیس کردهایم، آبکشی کرده و کنار میگذاریم. سپس زردک ها را خلالی خرد کرده و تفت میدهیم.
گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزههای کوچک درست کرده و سرخشان میکنیم.
آنگاه کشمشهای شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه میکنیم.
در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را میریزیم، این کار را لایهلایه تکرار میکنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و میگذاریم برنج دم بکشد.
در مرحله آخر، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف میکشید.