یو می هو تراپی ، طب سنتی ، طب سوزنی

سایت مرجع آشنایی با سیستم های درمانی یو می هو ، طب سنتی ایران ، طب سوزنی

یو می هو تراپی ، طب سنتی ، طب سوزنی

سایت مرجع آشنایی با سیستم های درمانی یو می هو ، طب سنتی ایران ، طب سوزنی

جمعه, ۲۶ شهریور ۱۳۹۵، ۰۹:۰۹ ب.ظ

ساطری پلو غذای محلی خراسان

️مزاج گرم
قوی ومفرح،افزایش دهنده ی حافظه،آرامش بخش ،ضدسردی

مواد لازم:
🍃برنج محلی: سه پیمانه
🍃زردک: ۵۰۰ گرم
🍃گوشت چرخ‌کرده گوسفندی: ۲۰۰ گرم
🍃پیاز متوسط: یک عدد
🍃کشمش پلویی: یک پیمانه
🍃زعفران آب‌کرده: یک دوم پیمانه
🍃روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، آبکشی کرده و کنار می‌گذاریم. سپس زردک ها را خلالی خرد کرده و تفت می‌دهیم.

 گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه‌های کوچک درست کرده و سرخشان می‌کنیم.

آنگاه کشمش‌های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه می‌کنیم.

در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می‌ریزیم، این کار را لایه‌لایه تکرار می‌کنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می‌گذاریم برنج دم بکشد.

 در مرحله آخر، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف میکشید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۲۶
دکتر کیائی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی