چگونه غذای با مزاج معتدل تهیه کنیم
اگر ما مزاج مواد غذایی را بدانیم, میتوانیم غذاهایی با مزاج معتدل تهیه کنیم .
مثلاً وقتی که میخواهیم سوپ تهیه کنیم, اگر از جو دارای مزاج سرد از استفاده می کنیم, میتوانیم با اضافه کردن گندم که مزاج گرم دارد, طبع این غذا را معتدل کنیم یا اینکه به جای استفاده از روغن نباتی در این غذا, از روغن حیوانی یا روغن زیتون که دارای طبع گرم است استفاده کنیم تا غذایی با طبع معتدل تهیه کنیم.
سبزی هایی که برای سوپ استفاده می کنیم نیز میتوانند مزاج آن را متعادل کنند ,,
برای نمونه سبزیهای تند و تلخ مانند:: نعنا, پونه, مرزه ,جعفری, پیاز قرمز و تره ,سبزی های گرم هستند که میتوان در تهیه غذاهایی که دارای مزاج سرد هستند برای متعادل نمودن آنها استفاده نمود.
ادویه جاتی مثل :فلفل سیاه ,زردچوبه, زیره, نمک, دارچین نیز دارای طبع گرم هستند و شما میتوانید با استفاده از این ادویه های گرم, غذایتان را خوشمزه تر نموده و از سردی غذا کم کرده و به این ترتیب غذایی با مزاج معتدل تهیه نمایید.