خوراکی های معتدل
خوراکیهای معتدل , خوراکیهایی هستند که مقدارگرمی آنها به حدی نیست که موجب افزایش صفرا یا میزان سردی آنها به حدی نیست که موجب افزایش بلغم شود و برای همه انواع مزاجها مناسب می باشند.
نمونه ای از خوراکی های غذاهای معتدل:::
کوفته ,گوشت بره ,آبگوشت لپه, آبگوشت بزباش ,فرنی ,شیربرنج, گوشت جوجه خروس , سبزی خوردن , نان فتیر , آش زیره , ترشی سیر ,خیار چنبر, انار , خاکشیر,
خوراکی های ناسازگار با یکدیگر :::
ماست و ترب, انار و حلیم, ماست و ماهی, سرکه و حلیم, خربزه و عسل, خربزه و مویز, کله پاچه و انگور, خربزه و انبه, خربزه و انگور, پنیر و بادام , ماهی تازه و شیر, خوردن غذاهایی که دارای طبیعت سرد دارند با یکدیگر, خوردن غذاهایی که دارای طبیعت گرم هستند با یکدیگر, خوردن سرکه بعد از برنج, نوشیدن آب بعد از خوردن غذاهای ترش, خوردن ترشی بعد از شیرینی, خوردن خربزه و هندوانه بعد از خوردن آبگوشت و ...