یو می هو تراپی ، طب سنتی ، طب سوزنی

سایت مرجع آشنایی با سیستم های درمانی یو می هو ، طب سنتی ایران ، طب سوزنی

یو می هو تراپی ، طب سنتی ، طب سوزنی

سایت مرجع آشنایی با سیستم های درمانی یو می هو ، طب سنتی ایران ، طب سوزنی

شنبه, ۲۷ شهریور ۱۳۹۵، ۰۸:۵۸ ق.ظ

مزاج مزه ها

هر کدام از مزه ها و بوها نشان دهنده ی طبیعت و ویژگی خاص گیاهان هستند که تاثیرات خاصی در بدن دارند ؛
خوراکیهایی که مزه ی ترش مانند: آبغوره ,آبلیمو, سماق و سرکه پس از خوردن, سردی و خشکی را در بدن بالا می برند و زیاده روی در خوردن آن ها بر روی دستگاه عصبی و تنفسی تاثیر بدی خواهد داشت .

خوراکی هایی که مزه ی تلخ دارند ,,گرمی و خشکی بدن را بالا می برند و امکان خونریزی را افزایش می دهند اما دستگاه گوارش را پاکسازی می کنند .

خوراکیهایی که مزه شیرین دارند , گرم و تر هستند
 و خوراکیهایی که مزه شور دارند, گرم و خشک اند و باعث افزایش بلغم می شوند.

خوراکی هایی که مزه ی تند دارند,, گرم و خشک هستند و برای افراد بلغمی مفید و برای افراد صفراوی مزاج مضر هستند.

خوراکی هایی که بی مزه (گس) هستند, مزاج سرد و مرطوب دارند که مصرف بیش از اندازه ی آنها نیروی بدن را ضعیف میکند.

مزاج مزه های مختلف :::::

مزه ترش: مزاج سرد و خشک
مزه تلخ : مزاج گرم و خشک
مزه شیرین :مزاج گرم و مرطوب
مزه شور: مزاج گرم و خشک
مزه تند: مزاج گرم و خشک
مزه گس(بی مزه): مزاج سرد و مرطوب

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۲۷
دکتر کیائی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی