دلایل و درمان میگرن
افراد مبتلا به میگرن معمولاً رژیم غذایی پرچرب دارند. اگر چربی بیشتری در رگ ها جاری باشد، میزان ترشح هورمون ها بیشتر می شود. سطح نامتناسب هورمون باعث افزایش درد میگرن می شود. پس برای اینکه درد میگرن را به طور طبیعی کم کنید، چربی رژیم غذایی را کم کنید. میزان چربی دریافتی را طی روز یادداشت کنید. نوشتن مقدار گرم چربی، شما نسبت به میزان مصرف چربی آگاه می سازد وسبب کاهش میزان چربی مصرفی شده و درد میگرن را نیز کم می کند
مطالعه ای نشان داده که روزی 2 بار مصرف 50 میلی گرم عصاره ی گیاه سایبان (Butterbur)، درد میگرن را قطع می کند، به این صورت که جلوی پیام های عصبی درد را می گیرد. بابونه گاوی، گیاه دیگری است که به تسکین میگرن کمک می کند. کمبود ویتامین D باعث تشدید میگرن می شود. ریبوفلاوین یا ویتامین B2 باعث کاهش درد میگرن می شود. روزی 400 میلی گرم مصرف کنید. تأثیرش را طی 3 ماه خواهید دید. ریبوفلاوین در غذاهایی مثل شیر، پنیر، پنیر دلمه شده، تخم مرغ، حبوبات، مخمر، بادام، ماهی و سبزیجات برگدار یافت می شود. نعنا و چای پوست درخت بید در تسکین درد میگرن موثر است.
داشتن خواب کافی باعث کاهش درد میگرن می شود. تحقیقات نشان داده است که داشتن خواب کافی درد میگرن را به میزان 50% کاهش می دهد.
کیسه ی یخ را جلوی سر خود قرار دهید. یخ باعث انقباض رگ های خونی و کاهش درد در کمتر از 15 دقیقه می شود