یو می هو تراپی ، طب سنتی ، طب سوزنی

سایت مرجع آشنایی با سیستم های درمانی یو می هو ، طب سنتی ایران ، طب سوزنی

یو می هو تراپی ، طب سنتی ، طب سوزنی

سایت مرجع آشنایی با سیستم های درمانی یو می هو ، طب سنتی ایران ، طب سوزنی

چهارشنبه, ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۰۶:۲۶ ق.ظ

غذاهای سازگار با مزاج دموی ها

غذاهای سازگار با مزاج دموی ها : غذاهای با طبع سرد و خشک با رعایت مصرف مصلحات .

تغذیه افراد دموی

خوراکی های سازگار

خوراکی های ناسازگار

گوشت ها

هرقدر مصرف غذاهای حیوانی و به ویژه گوشت در دموی ها کمتر باشد بهتر است. گوشت های دریایی مناسب ترند.

گوسفند، بوقلمون، پاچه، میگو، جگر، گوشت و تخم اردک و مرغابی، تخم مرغ به خصوص زرده آن، دنبه گوسفند

سبزی ها و صیفی جات

سبزی خوردن، کاهو، انواع جوانه ها مانند جوانه گندم، ماش، عدس، گشنیز، بادنجان، اسفناج، گوجه فرنگی، ریواس، ترشک

شلغم، شبدر، خربزه، طالبی، گرمک، پیاز، سیر، ترب، تربچه، زردک، هویج، شلغم، زیتون

آجیل و میوه ها

انواع مرکبات نارنج، لیمو، نارنج، لیموترش، پرتغال، نارنگی (ترش و شیرین) ، انار، شاه توت، سیب، گلابی،آلو، آلبالو، گیلاس، هندوانه، زغال اخته، طالبی، خربزه، خرمای خشک، انجیر، انگور، خیار، خیار چنبر، غوره، سنجد، تمر، پوست و میوه چنار، غوره، ، زالزالک، زغال اخته، زرشک، بلوط، میوه های ترش، هندوانه

آناناس، خرما، قیسی، گیلاس، گلابی، موز، مویز، کشمش، بالنگو، زیتون، انبه، بادام درختی، پسته، فندق، انجیر، انگور، سیب شیرین، توت سفید 

غلّات، حبوبات، دانه ها

ارزن، جو، عدس، ماش، نخود فرنگی، گلنار، اسفرزه، ترنجبین، تخم کاهو، بید، برف ، خارخسک، جو، گل ارمنی ،

تخم طالبی، تخم خربزه، کنجد، ارده، خاکشی، گندم، سمنو، نشاسته، رشته فرنگی، نان گندم، لوبیا

لبنیات و روغن ها

شیر، ماست، دوغ، پنیر، سرشیر، خامه، کره محلی گاوی ،کشک،  قره قروت

کره، ماست چکیده، شیر محلی تازه گاو، شیر گوسفند، روغن کرچک، روغن زیتون، روغن آفتابگردان، روغن کنجد، روغن زرد(حیوانی)، روغن دنبه

چاشنی ها و ادویه

گردغوره، سماق، لیموامانی، تمبر هندی، رب، آب لیمو، آب غوره، سرکه، تخم گشنیز، سماق

فلفل سیاه، فلفل سفید، میخک، زنجبیل، رازیانه، نعناع، آویشن، شوید، شقاقل،

نوشیدنی ها و طعم دهنده ها

عرقیات ، دمنوش ها، و شربت ها: خاکشیر، عناب، ترنجبین، شیر خشت، بابونه، زرشک ، آلبالو، شاه توت،آب انار، رب انار ، گلسرخ، انجبار، بید ، تاجریزی، آبغوره، آب آلو آب میوه های ترش، ترشی های طبیعی،  سماق ، لیمو عمانی، آلو، سرکه و مانند اینها.

عصاره انبه، آب انگور، آب سیب، آب هویج، عسل، شکر، نمک، شیرموز، شیرعسل، شیره انگور، چای های گیاهی با طبع گرم،

غذاها

آبگوشت سنتی با گوشت بره، دنبه و استخوان فراوان ، نخود، زردچوبه، بدون رب و گوجه فرنگی ، آش انار، آش آلو، آش گوجه، انواع آش و سوپ های ایرانی، آش انار، آش آلو، آش تمر، خورش های ایرانی، برنج

کباب کوبیده و برگ گوسفندی، ماکارونی، اسپاگتی، کیک ها، بیسکوئیت ها، اغلب غذاهای شور و شیرین، فرنی، حریره بادام،

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۴/۳۰
دکتر کیائی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی